Varför behövs UTurn?

Det finns en mängd argument till varför vi som individer inte ska behöva anpassa oss eller ändra vårt sätt att leva - jag tror inte på ett enda av dem.

Min absoluta övertygelse är att om vi inte börjar ifrågasätta hur vi lever och ändrar vårt sätt att leva kommer vi aldrig få till den förändring som krävs. Naturligtvis behövs allt övrigt också men om vi inte tar tag i oss själva saknas den biten i pusslet OCH vi ska ha helt klart för oss att som vi lever idag står du och jag för nästan dubbelt så mycket utsläpp som Sveriges territoriella* utsläpp - DET ÄR JÄTTE JÄTTE JÄTTEMYCKET!

Jag har också läst mig till att en majoritet av svenska kvinnor oroar sig för klimatförändringarna och att samma majoritet är villiga till att göra livsstilsförändringar men inte vet riktigt vad man skall göra eller hur man skall börja.

Inom kort kommer första steget, var med då och börja resan mot ett mer hållbart liv och minska den påverkan du och jag har på klimatet!

*utsläpp som uppstår inom Sveriges gränser

#ettstegitaget