UTurn (ut)Bildning - De 6 Bna

I miljö- och klimatvärlden talas det om de 5 B:na och stegen kommer vara indelade i de kategorierna + att vi har lagt till en informationskategori.

B:na representerar:
- Bilen, våra transportmedel
- Biffen, vad vi äter, matsvinn
- Bostaden, hur vi bor, energi
- Börsen, hur vi sparar/investerar
- Butiken, hur vi konsumerar

Det första tipset jag fick när min resa började var - lär dig mer! - varken mer eller mindre. Jag måste erkänna att det kändes lite torftigt, jag var arg och jag var rädd och jag hade kunnat göra precis vad som helst just då. Med facit i hand visade det sig att det tipset var det mest värdefulla jag kunde få. Tack @par_holmgren!


Därför kommer vi lägga stor vikt vid informationskategorin. Hävdar med bestämdhet att utan att veta varför vi måste ställa om kommer vi aldrig att lyckas.

Nu till den stora frågan - funkar Bildning som det 6:e b:et?

#ettstegitaget
Publicerat: 18 aug 2022