Uturn presenterar panelen - Ivanka

Mitt namn är Ivanka Percan.

Jag tillhör generationen slit och släng som med tiden och mer kunskap insett att den livsstilen inte fungerar och som idag handlar med eftertanke.

Jag är 54 år, bor i centrala Malmö med min man och min tonårsson. Det finns många fördelar med att bo i centrum och en av dom är att man kan ta sig fram med cykel och promenad för det mesta.

Jag har arbetat som designer sedan 30 år tillbaka främst inom textilbranschen och även undervisat på flera skolor inom textil och mode. Jag har länge funderat på hur jag kan kombinera design på ett mer hållbart sätt och det har lett till att jag idag driver en online butik med egendesignade tavlor och prydnadskuddar som heter ivankapercan.com. Alla mina produkter trycks on demand, dvs jag producerar först när jag får en beställning för att minimera onödig produktion.

Jag är med i panelen för att lära mig mer om hållbarhet samtidigt lära mig hur jag kan bidra med att minska C02e.

Vårt hushåll genererar 11,96 ton C02e per år

Så roligt att du är med Ivanka! @ipercan @ivankapercan_design #ettstegitaget
Publicerat: 18 aug 2022