UTurn presenterar panelen - Dwina

Jag heter Dwina Larsson och jag är 39 år gammal.

Tidigare arbetade jag som lärare i Asien och nu jobbar jag inom vård på heltid, jag är också medgrundare till Kedin Official Design for Education AB; en startup som ska hjälpa skolbarn i u-länder med en innovativ skolprodukt.

Jag är också mamma till två aktiva pojkar som spelar hockey, fotboll, och tränar karate.

Jag är ursprungligen från Jakarta,Indonesien och bodde även länge i Singapore innan jag flyttade till Sverige för 9 år sedan. Nu bor vi; jag, min man och våra två söner på 13 och 10 år gammal, i radhus i Eskilstuna.

Varför jag är med i panelen
Som mamma, jag bryr mig mycket om mina barns framtid, alla barn i världen faktiskt, och framtidens värld som de ska leva i. Alltså våra barn ska leva med konsekvenserna om vi inte bryr oss och inte tar hand om jorden. Klimatfrågan är ett aktuellt ämne i vårt hushåll, speciellt nu när vi gör så mycket körning för att pojkarna har träning 5 dagar i veckan plus 2 matcher. Så det är spännande att delta i panelen och får pröva UTurn!  

Så här många ton Co2 generar jag/år
10,7/år

Varmt välkommen till panelen @dwinalarsson!


Publicerat: 18 aug 2022